friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Online randi

2005.12.08. 19:13 hírbehozó

Mikor azon megy a vita nagy online brainstormingokon, hogy miből lehetne megélnie egy portálak, ha már a hírek és cikkek nem hoznak elegendő pénzt a konyhára, hamar a direkt emberi kapcsolatokra terelődik a szó.

Konkrétan a "csináljunk csetszolgáltatást", "online randiban kell nyomulni" és egyéb mondatok repkednek, majd mindenki beletörődik a lassú elsorvadásba és jöhet a második kávé.

Ma már annyira fontos online iparág az internetes társkeresők üzemeltetése, hogy komoly kutatások is folynak a témában. Henning Wiechers és Dirk Pflitsch szájtja éppen ezeket a metaadatokat hivatott összegyűjteni. Van egy blogjuk is, ahol az aktuális trendekről, piaci mocorgásokról írnak veretes bejegyzéseket.

A szájt szerint csak Németországban 11 millió egyedülálló él. Így már jobban érthető, hogy miért fontos figyelemmel kísérni az online társkeresők helyzetét. Az internet, úgy tűnik, egyik fontos előnye marad, hogy a kapcsolatépítést kiválóan ki tudja szolgálni: legyen az blogközösség, társkereső, csetszoba, messenger, levlista, e-mail.

U.S. residents spent $469.5 million on online dating and personals in 2004, the largest segment of “paid content” on the web, according to a study conducted by the Online Publishers Association (OPA) and comScore Networks. (Wikipedia)

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása