friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




2005.02.25. 16:02 hírbehozó

A "hírtévé" műsorváltozása

"Műsorváltozás! - Orbán Viktor beszédei újra a HírTV-n" - helyi idő szerint pénteken délután ez a vezető hír a jobbos tévé online kiadásának címlapján. Azt ne kérdezzék, hogy mi történhetett. Biztos valaki a tévé szerkesztőségében ma délben hirtelen rájött, hogy lehetséges videószalagokat többször is lejátszani, és ezért azonnali hatállyal elrendelték a napi műsor felrúgását, és egész délután orba-szájba Orbán-évértékeléseket nézhetünk.

A helyzet nem ennyire fájdalmas: nem egész délután, viszont a következő napokban minden este megcsodálhatjuk, ahogy a nagy vezír Pocsajon, Miskolcon, Várpalotán, Óbudán, Esztergomban és a Körcsarnokban maszírozza a népet, kábé úgy mint egy nagy áruházlánc menedzsertréningjén. Körben ülnek a lelkes árufeltöltők, takarítók és almenedzserek-helyettesek, a manager-in-chief meg elmondja, hogy hogyan kell úgy mosolyogni, hogy ne fájjon belül, meg hogy miként lehet még hatékonyabban, még többet dolgozni A Cégért, mert úgy mindenkinek jobb lesz. A hír tévé pedig lelkesen dokumentál. Ingyen Ezüsthajó, mindenkinek jó.

Persze lehet, hogy nem erről szóltak az orbáni évértékelők, de nekem ez maradt meg. A HírTV-ről meg a halottszámlálója. Tudták, hogy a Földön csak a kommunizmus áldozatai élnek? Műsorváltozás, Gyurcsány Ferenc mondjon le.

komment Címkék: betiltott bejegyzések

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása