friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Store Wars, meg a többi shit

2005.05.14. 18:43 hírbehozó

Most, hogy mindent beborít a Csillagok háborúja-láz, rendhagyó összeállításunkban mi is felfeküdnénk a jelen hip farvizére. Mindjárt kezdésnek itten van a 7. Star Wars-epizód, ami a Store Wars (Bolt-háború) nevet viseli, és híven követi a szövevényes cselekményt - csak éppen a szereplők zöldségek, a galatikus tér pedig egy szupermarket. (Elsősorban azoknak ajánlott, akik már nem emlékeznek a Vörösök támadására, meg a Star Wars Kidre.) És még itten van a nagy konzolháború (Super Console Wars) is, amiben meghal a Mozillasárkány.

Akik abban a szerencsétlen helyzetben vannak, hogy még nem látták a Sithek bosszúját, azoknak még egy kicsit várniuk kell arra, hogy megérlelődjön bennük az elhatározás, és felkeressék a ThinkGeek oldalát. Meg persze az ott található aktuális ajánlatot: a vörös és kék lézerfényű kardokat. (Igazodva az éppen aktuális dvd-háborúhoz. Mindegy: a háború, az háború.)

Akiket a sztárvórszos hamburger nem izgatott fel annyira (pedig most csillagközi eksönmen jár a vápermenü mellé), azokat viszont biztos érdekli, hogy ki győzne egy interteátrális háborúban: a Star Wars vagy a Star Trek? A rajongók persze úgyis részrehajlóak. De ők meg már Darth Vader személyes blogján lógnak. Úgyhogy mindegy.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása