friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A világ új csodája: GoogleEarth

2005.06.29. 10:11 hírbehozó

A Google valami elképszetően jó programot fejlesztett le. Ugye kezdetben volt a Google Map, aztán jött ennek a világtérképnek a műholdas verziója. Először csak az Egyesült Államok utcáit, szigeteit, városait nézhettük meg madártávlatból, aztán már az egész Földét.

Most pedig itt a GoogleEarth, ami egy nagyszerű és ingyenes csoda. Ha megfelelt a gépünk a rendszerkövetelményeknek, és feltelepítettük a progit, irány az utazás. A GoogleEarth-tel nem csak a Földet járhatjuk körbe, annak minden kis utcácskájával, csodaszép helyével, hanem hasznos információkat is kaphatunk.

Ha ráközelítünk egy településre, az utcaneveket is szépen kiírják nekünk, sőt, azt is megtudhatjuk, hogy az adott kerületben hol vannak hotelek, éttermek, stb. Természetesen az adatbázis korántsem teljes, de akkor sem tuduk rosszat mondani róla.

Akik esetleg nem telnének be a látottakkal, mindenképpen töltsék le a 7 napra ingyenesen kipróbálható Pro verziót. Megéri. Nos, így lett a SimCityből egy nevetséges játékszer. A Google már a valósággal produkálja azt, amit mondjuk a SimCity4 még csak a virtualitással tudott.

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása