friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Marilyn Manson beáll Szikora mögé

2005.08.24. 08:04 hírbehozó

Kell-e annál jobb reklám, hogy Szikora Robi a kereszténység nevében felemeli szavát Marilyn Manson ellen? Az a Szikora Robi, aki kora ellenére két kiscsajjal az oldalán játsza a machót a színpadon. Keresztény csikidam. A nagy álvita kapcsán beleolvastam néhány Manson-dalszövegbe, és kerestem benne a sátánit.

Olvasmányélményeimet kiértékelvén azt kell mondjam, hogy semmivel nem meredekebbek ezek a szövegek, mint mondjuk a boszorkányüldözést éljenző pamfletek vagy a keresztes háború tetteit dicsőítő énekek.

Ugyancsak érdekes, hogy éppen Marilyn Mansont találják meg egyesek. Ott van a többszáz magyar és külföldi death metal zenekar, vagy a testiséget dicsőítő popszámok, illetőleg a még gusztustalanabb nem-keresztény vallásokat reklámozó egyéb videóklipek. Ezek mind mind ellentétesek Jézus erkölcsével, tanításaival. Persze mondjuk a szeretet és a megbocsátás sokat segít néha, de nem mindig.

A tévelygők sorsa, hogy megtérnek. Lehet, hogy éppen Marilyn Manson döbbenti rá őket arra, hogy hisznek az egy Istenben, a szentháromságban, a szeretet megtartó erejében, illetőleg Jézusban. Bármi lehetséges. (Szikora pedig térdre rogyott, és Marilyn lelkéért imádkozott. Valaki/valami megtérült.)
  • Isten jobbján a Blikk, balján a Biblia
  • A kongói R-Go gida örül, hogy reklámot kapott
  • Keresztény életérzés

  • komment Címkék: betiltott bejegyzések

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása