friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Elveszett blogokat keresünk

2005.11.20. 13:40 hírbehozó

A blogrollok, linkgyűjtemények átka, hogy az ember gondolkodását zárt áramkörben tartja. Ezt néha hajlamosak vagyunk rövidre zárásként megélni. Más szavakkal: megunjuk kedvenc blogjainkat, és kétségbesetten keressük az új, friss szövegeket: "a" témákat.

Kutakodásunk rendre kudarcot vallott. Nyomoztunk a bolti eladó blogja után, aki napról napra felvázolja a vásárlók természetrajzát. Kerestük a középiskolai tanárt, aki a pedagógia szélsőértékeit mutatja fel naplójában. Érdeklődtünk, vajon létezik-e az a hegymászó, aki a társadalomtól már annyira elidegenedett, hogy csak a talajmenti növényzet és a hegyek anatómiájában érdekelt.

Hallottuk, hogy blogot ír a fizikus és a matematikus, akik naponta találkoznak feloldhatatlan ellentmondásokkal, dilemmákkal, és mindezt webnaplóban rögzítik. És híre ment, hogy blogol a rendező vagy a festő, aki az alkotási folyamatot dokumentálja a publikum előtt. Blogol állítólag a kertész és a balatoni sütödés, a nővérke és a hivatásos katona, és a fotóriporter, aki naplójában magyarázza el, miért jó az adott kép. Csak épp a linket nem sikerült megtalálnunk.

Ha ismeritek őket vagy azokat, akik egyéb érdekfeszítő témát járnak körül blogjukban, írjátok meg a linket. Mentsétek meg lelkeinket.
(Jelige: a téma számít, nem a toll!)

komment Címkék: a legolvasottabbak

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása