friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Megint leesett a del.icio.us

2006.01.24. 15:26 hírbehozó

Egyre nagyobb a zúgolódás a júzerek között: egyesek már arról beszélnek, hogy a del.icio.us rendszeres leszakadása a netről azóta sűrűsödött, mióta megvette kápéra a Yahoo. Van más gond is. Egy blogger a Googlebot és az immár Yahoo-színekben játszó del.icio.us összeférhetetlenségét vizionalizálja. Állítólag egyre több spam is kering a del.icio.us-oldalakon, és ez is okozhatja a rendszer folyamatos gyengélkedését. Nem tudni, mi az igazság, mindenesetre ugyanazt itt is el lehet mondani, mint az iwiw esetében: kommunikáljátok, hogy miért nem érhető el a szolgáltatásotok, mert különben a júzer fogja magát és jól odébbáll.
Most komolyan, azokra a júzerekre nem gondolnak, akik a del.icio.us-re tárolják az összes kedvenc linkjüket? Lehet, hogy túl nagy volt a bizalom, és most istt az ára: a kiszolgáltatottság. Ott vannak a bookmarkjaim, csak nem férek hozzájuk. miért? Azt nem tudom. Nem mondják meg.

[update 15:32] Akik máshova mennének, azoknak itt van például a Blinklist, ahova lehet importálni a del.icio.us-os linkeket, meg a böngészős bookmarkokat is. Ezt még nem vette meg se a Yahoo, se a Google. Hátha ez pozitívum.

[update 15:50] Nos, hozzászóló jól látja, a Blinklist is elérhetetlen jelen pillanatban. Pedig egy perce még fel tudtunk rá lépni. Mostmár egyre nehezebb visszatartani a bennünk szunnyadó összeesküvéselméletet.

[update 15:53] Krimibe illő dolgok történnek: a del.icio.us visszajött, a Blinklist meg nem elérhető. Segítség!

[update 19:59] Magához tért a Blinklist. Huhh, bookmarkolási szempontból ez (is) egy igen rázós nap volt. Írjuk le kedvenc linkjeinket papírra szépen. Ámen.

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása