friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Webkettes iránytűk

2006.03.17. 16:05 hírbehozó

Egy kolléga kérdezi, hogy oké, de hol tudja ő megnézni magának azt a híres webkettőt, ami úgy lett ciki, hogy ő még ott tart, hogy azt sem érti, miért hype. (Vö.: kit kell felhívni, ha a Európával akarunk beszélni?)

Végülis teljesen igaza van. Nem kell itt csöpögtetni a mérget, mutassuk meg miről is beszélünk, lehetőleg a leglátványosabban. A Web 2.0 logo szájton rengeteg webkettes alkalmazást gyűjtöttek össze. Online marketingeseknek, webfejlesztőknek és kalandoroknak mindenképp ajánlott.

El lehet vele játszani néhány órát. Mellesleg lehet megtenni a téteket, hogy ezek közül melyik lesz az a szerencsés néhány, amelyik a Google vagy a Yahoo vagy a Microsoft ernyője alatt folytathatja. És melyik lehetne sikeres Magyarországon?

Minket viszont sokkal jobban érdekelt, igaz-e, hogy a webkettőt a Szilícium-völgyből irányítja néhány geek. Nos, az Innovation Map-en azt látjuk, hogy a webkettő legalább annyira amerikai hájp, mint európai. Sajnos a magyar webkettesek például még nem szerepelnek rajta, de azért hasznos és érdekes alkalmazás ez is.

Legalább megtudtuk, hogy a hozzánk legközelebb található webkettes az ausztriai Bluumy (sic!). Na jó, a térkép messze nem teljes, de egyszer majd az lesz. Hinni, mindörökké.

komment Címkék: webkettes gyár

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása