friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




A magyar gyorsétterem

2007.04.29. 14:52 hírbehozó

Örök téma, hogy ha a magyarok egy kicsit ügyesebben marketingelik mondjuk a lacikonyhát, a lángosos bódékat, a palacsintázókat, akkor talán lehetne nekünk is saját bejáratott gyorsétterem-kultúránk, és nem csupán a hamburger és a girosz közti választás adatna meg a "gyorsan bekapok valamit" élethelyzetekben.

Mondjuk nem látom a babgulyásnak azt a formáját, amit meg lehetne enni civilizált módon, mondjuk az utcán, vagy egy pultnak támaszkodva. De ha csak a crêpe-kultúrát nézem, akkor a palacsintáknak már több esélyük lenne.

Ne feledjük, ma már Olaszországban éppen annyira elterjedt a magyaros pizza, az Ungherese, mint mondjuk minálunk a "négy évszak". Ezt kéne valahogy ügyesen visszaforgatni. Na nem a csalamádés hamburgerekre és káposztás giroszokra gondolok. Nem tudom a jó megoldást, nincsenek jó ötleteim, de érzem, hogy több volt ebben, mint a megboldogult City Grill vagy Paprika.

8 komment Címkék: a legolvasottabbak gasztro

Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
Creative Commons License
süti beállítások módosítása