friss a hírbehozó blogon

Nincs megjeleníthető elem




Back-Forward-Bookmark

2006.02.26. 10:58 hírbehozó

A webkettőblog továbbra is eltökélt abban, hogy elvégezzen egyfajta szántó-vető, felfedező munkát, ami egyrészt sosem annyira népszerű és érdekes, másrészt viszont nem árt néha erősíteni a marginalizálódott blogok táborát. Úgy is mondhatnánk, autonóm blog a webkettőblog, amit egyszerűen jó írni.

Az elmúlt fél hétben több ajaxos megoldással is foglalkoztunk odaát. Az egyik volt a MontRed kommentezőrendszere. E bejegyzés kapcsán érdemes megjegyezni, hogy kaptunk egy emailt a szájt technológiai vezérigazgatójától. Nishit Shah azt kérte tőlünk, hogy fordítsuk le angolra a bejegyzést, mert érdekli őket, hogy hogyan vélekedünk egyébként nagyon komolyan vett fejlesztésükről. Ezek jó dolgok, örömmel le is fordítottuk nekik.

Aztán, ahogy haladtak előre a percek a hét második felében, a különböző counterbejegyzések hatására megpróbálkoztunk egy újabb elméleti megközelítéssel is, annak érdekében, hogy elsősorban a magunk számára világossá tegyük, hogy miért nem alakult még ki egy egységes webkettes paradigma már most a blogoszféra egy részében.  Majd, folytatva az ajaxos alkalmazások bemutatását, következett a Wufoo űrlapkitöltő alkalmazás bemutatása, de persze nem ez volt a félhét legfontosabb postja.

Laci írt ugyanis egy szerintünk világszinten is hiánypótló bejegyzést az AJAX/Flash és a Back/Forward/Bookmark funkció viszonyáról. Világos, érthető, alap!
  • Az előző félhét tartalmából...

  • komment Címkék: webkettes gyár

    Ezt a művet Creative Commons 2.5 Magyarország Licenc alatt tették közzé. Hivatkozz! Ne add el! Így add tovább!
    Creative Commons License
    süti beállítások módosítása